Veste groaznică pentru Gheorghe Nețoiu. Ce au decis judecătorii CAB

Gheorghe Nețoiu rămâne în închisoare
Gheorghe Nețoiu rămâne în închisoare

Curtea de Apel București a judecat, miercuri, cererea de anulare a pedepsei primite de către Gheorghe Nețoiu, fost acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, în dosarul transferurilor de jucători.

Magistrații Curții de Apel București au respins, miercuri, cererea de anulare a pedepsei primite de către Gheorghe Nețoiu, pe motiv că este inadmisibilă. Dintre cei trei judecători care au dezbătut problema admisibilităţii solicitării, unul a admis în principiu contestaţia lui Neţoiu, astfel, decizia a fost luată cu opinia separată a unui magistrat, potrivit Mediafax.

Citește și Mihai Stoica, decizie devastatoare pronunțată de magistrați

Decizia instanței este definitivă, astfel Gheorghe Neţoiu rămâne în detenție, el având de ispășit o condamnare de trei ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul transferurilor de jucători.

Iniţial, contestaţia în anulare a lui Gheorghe Neţoiu trebuia să se judece în 14 mai. Întrucât, cei doi judecători ai completului nu au putut să cadă de acord dacă cererea de anulare a pedepsei poate fi admisibilă în principiu, s-a constituit un complet de divergenţă din trei judecători pentru a dezbate problema admisibilităţii solicitării.

În prezent, Gheorghe Neţoiu execută pedeapsa în regim semideschis, după ce Judecătoria Craiova i-a admis, în 8 mai, schimbarea regimului închis de detenţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel