Vela, așteptat de Dide cu o solicitare în fața MAI: Citez ”considerați-o ca făcută”

Rodica Mitu / 14 ian 2020 / 10:22 Salveaza PDF Comentarii

Dide l-a așteptat, marți, în fața Ministerului Afacerilor Interne, pe ministrul Marcel Vela.

„În această dimineață l-am așteptat în fața Ministerului Afacerilor Interne pe Ministrul Marcel Vela. A fost o discuție foarte scurtă, i-am solicitat organizarea unei dezbateri publice pe tema reorganizării ministeriale pe care intenționează să o facă. Mi-a promis că o va iniția, citez "considerați-o ca făcută".

Eu nu contest această reorganizare, chiar necesară, mai ales că ministrul vorbește despre despre desființare inspectoratelor județene de Jandarmi și reorganizarea lor în 5 centre regionale. Dar nu pot să mai fiu de acord ca cetățenii șă nu fie consultați, să nu fie informați de cum anume se reorganizează un minister.

Angajații acelui minister lucrează în interesul cetățeanului, iar cetățeanul trebuie să aibă posibilitatea să își spună părerea despre propunerea reorganizării.

Vă reamintesc că ieri am trimis o solicitare oficială din partea asociației Evoluție În Instituție, în baza legii 52/2003 privind Transparența Decizională, pentru a cere o dezbatere publică”, a scris, marți, Cristian-Mihai Dide pe contul său de Facebook.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27