Vass, Boureanu, Drăgoi și Berca, printre nominalizările PDL în noul Cabinet

andreea_vass_paul_99841600
andreea_vass_paul_99841600

La numai câteva ore de la numirea noului premier, au apărut primele nume  de viitori miniștri în noul cabinet. Astfel, în urma consultărilor, de luni seara, de la nivelul PDL,  sunt câteva surprize demne de luat în seamă. Andreaa Paul Vass, Cristian Boureanu, Bogdan Drăgoi și Gabriel Berca urmează să fie numiți în Guvern.

Consultările din PDL au adus nume noi în Cabinetul Ungureanu. Pe lângă miniștrii consacrați ce vor fi păstrați în noul cabinet, Elena Udrea, Anca Boagiu, Sulfina Barbu și Daniel Funeriu, au apărut câteva surprize.

Astfel, fostul consilier al lui Emil Boc, Andreea Paul Vass, ar urma să ocupe portofoliul de la Ministerul Economiei.

La Ministerul Administrației și Internelor urmează să vină, în locul lui Traian Igaș, Gabriel Berca. De asemenea, la Ministerul Finanțelor, PDL l-a desemnat pe Bogdan Drăgoi, iar la Ministerul Comunicațiilor urmează să fie desemnat Cristian Boureanu.

Despre miniștrii UNPR și UDMR, premierul desemnat urmează să ia o decizie în cursul zilei de marți, în urma consultărilor cu liderii partidelor.

Nu s-a ajuns la o concluzie în ceea ce priveşte ministerul Agriculturii, dar încă de luni a fost pusă pe tapet îndepărtarea lui Valeriu Tabără de la acest minister.

În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, în PDL există o opoziţie destul de puternică faţă de cooptarea acesteia în noul cabinet.

Citește și:

Ştefania Ferentz, şefa de Cabinet a premierului Boc, numită la SGG

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel