Vasilescu și Laufer, respinși. Ficeac: "Nepotrivit" nu e criteriu de refuzare

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Bogdan Ficeac a comentat decizia de ultim moment a președintelui Klaus Iohannis cu privire la respingerea Liei Olguța Vasilescu și a lui Ilan Laufer pentru funcțiile propuse de PSD. 

Bogdan Ficeac consideră că este de neînțeles decizia președintelui Klaus Iohannis și că este greșit să mai gândim că la Ministerul Transportului trebuie să fie neapărat un camionagiu sau la Ministerul Culturii un pictor.  

”Din câte am înțeles, nu numai că i-a luat prin surprindere, chiar i-a șocat ceastă decizie a președintelui, într-adevăr bizară pentru că nepotrivit nu e criteriu de refuzare numirii unui nou ministru.(...) Cine știe când va veni cu o motivație, dar până atunci ministerele respective trebuie conduse și cred că sunt anumite soluții. Cred că rocada s-au făcut în conformitate cu anumite competențe în domeniul respectiv, cu anumite afinități, nu facem rocadă ca să îi facem în necaz președintelui. Din punctul meu de vedere, oricum, Olguța Vasilescu, din câte îmi aduc eu aminte, are o experiență în administrația locală, are și o bună experiență la condus Ministerul Muncii. Știți care e problema, că tot timpul avem discuțiile astea că la cultură trebuie să fie un muzician sau un pictor, la transporturi să fie un camionagiu. Trebuie să fii manager bun, deci dacă ți-ai dovedit capacitățile manageriale, foarte bine. În cazul lui Ilan Laufer, eu spun sincer că nu știu dacă a fost un ministru bun sau nu a fost, dar când tu, cel care l-ai numit spui că nu a avut performanță, apoi îl pui vicepriministru, e o incoerență din partea PSD-ului, nu a lui Ilan Laufer. Lucrurile astea sunt neclare", a declarat Bogdan Ficec la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel