Valeriu Stoica intră de partea lui Constanda într-un proces de 200 milioane de euro cu Primăria Capitalei

valeriu stoica
valeriu stoica

Omul de afaceri Costică Constanda a apelat la serviciile casei de avocatură Stoica & Asociații, condusă de Valeriu Stoica, fost ministru al justiţiei, vicepreședinte PDL şi unul dintre cei mai puternici avocaţi pledanţi, în dosarul în care cere Primăriei Capitale 200 de miliane de euro.

Potrivit Ziarului Financiar, Constanda a plătit deja 1,5 milioane de euro taxă de timbru pentru a se putea judeca şi cere despăgubiri de 200 de milioane de euro, până la ora actuală în acest proces început anul trecut.

Valeriu Stoica spune că el l-a mai reprezentat pe Costică Constanda în tranzacţia cu grupul elen Raptis Kavouras, prin care omul de afaceri a încercat să vândă o parte din Satul Francez şi de aceea este de datoria lui să continue şi în acest caz. "Eu sunt avocat, apăr interesele clienţilor", a menţionat Stoica.

Surse din piaţă spun că Stoica a avut discuţii şi cu reprezentanţii Consiliului Municipal pentru a-i reprezenta în acest caz, respectiv să fie împotriva lui Constanda.

Casa de avocatură a pedelistului este a treia angajată de Constanda ca să îl reprezinte în acest caz. De partea omului de afaceri au mai fost firmele conduse de către Gheorghe Florea şi Traian Briciu, doi avocaţi renumiți în zona litigiilor. Pe de altă parte, Primăria Capitalei este reprezentată de către firma bpv Grigorescu Ştefănică, iar Consiliul Municipal va merge înainte cu firmele Ştefan, Burecu şi Asociaţii, Olteanu şi Asociaţii şi George Iulian Stancov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel