EXCLUSIV  Val Vâlcu: Florin Cîțu sapă groapa PNL-ului cu gura. Adâncește locul în care va fi înmormântat acest partid istoric

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Premierul desemnat care și-a depus joi mandatul, Florin Cîțu, a afirmat, vineri, că a recurs la acest gest pentru că a „refuzat categoric compromisul de fi votat de PSD, ALDE și Pro România.

”Pentru că am văzut de ieri până azi foarte multe opinii ale politicienilor care mă judecă. Decizia mea de ieri a fost una de a refuza categoric orice compromis cu PSD, ALDE și Pro România. Când am văzut că Guvernul pe care l-am propus trece doar cu voturile PSD și ALDE am refuzat categoric acest compromis. Am multe compormisuri în politică, dar nu pot trece peste această linie. Gândul că m-ar fi votat Olguța Vasilescu, Ciolache, Iordache, Șerban Nicolae, Tăriceanu m-a făcut să iau această decizie. Eu mă lupt cu acești oameni de trei ani de zile. Când e vorba de PSD, ALDE, nu luăm prizonieri", a spus Florin Cîțu.

Ultimul drum al PNL-ului

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat declarațiile lui Florin Cîțu.

Florin Cîțu sapă groapa PNL-ului cu gura. De câte ori o deschide, mai bagă hârlețul și mai adâncește un pic groapa în care va fi înmormântat acest partid istoric, a spus Val Vâlcu.

Astăzi, recunoaște că a mințit și își asumă ca mare strategie chestiunea cu anticipatele. Spune că s-a retras chipurile ca să nu fie votat de PSD. Florin Cîțu o dă tot în cheie politică, nefiind în stare să iasă din discursul electoral. Aceasta este limita liberalilor. Ei știu doar să candideze, nu știu să guverneze. Ca urmare, Florin Cîțu rămâne în logica electorală în ciuda crizei cu noul coronavirus care amenință România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel