Vacanța de vis în Mexic s-a transformat în COȘMAR pentru mai mulți români. ”Soțului meu i-au acordat viza iar pe mine m-au DEPORTAT”

foto: Pixabay
foto: Pixabay

O româncă a povestit experiența groaznică prin care a trecut odată ajunsă în Mexic, acolo unde spera la o vacanță fabuloasă. 

"Adevărul neștiut despre Mexic.

Chiar dacă la prima vedere o vacanță în Mexic te face să visezi la Paradis, totul se poate transformă într-un IAD în momentul în care aterizezi pe aeroport și ajungi la poliția de frontieră pentru a primi viza de intrare! O să va relatez mai jos experiență mea din 30 ianuarie 2021, o parte pe care nimeni nu o afișează și nici o agenție de turism nu ți-o pune în vedere atunci când plătești pentru o vacanță câteva mii de euro.

Pe scurt am achiziționat o vacanță de la (...) împreună cu soțul meu și alți doi prieteni iar la fel că și noi și-au achiziționat și alți turiști români, și am plecat împreună către destinația Cancun! După 15 ore de zbor, ajungem pe aeroport neștiind ce experiență traumatizantă avea să ne aștepte!

La frontieră, poliția a decis să ne trateze ca entități separate deși eram o familie! Soțului meu i-au acordat viza iar pe mine m-au deportat fără să mă lase să iau legătură cu el! Nu mi-au dat acces la telefon, nu au acceptat să vorbească în engleză, m-au ținut pe mine și pe mai mulți turiști închiși într-o celulă și ne-au urcat în primul avion conduși cu forță de polițiști, fără să ne dea pașapoartele decât în momentul în care am ajuns înapoi în Paris de unde iarăși am fost așteptați și escortați de poliție. Totul se întâmplă fără absolut nici o explicație!", a scris româna pe un grup de călătorii.

Scuza Ambasadei României din Mexic. "Soțul meu în Cancun, eu în România"

"Dacă din instinct încerci să te aperi sau să îți ceri drepturile, ești bruscat și amenințat că vei fi arestat! După toată această experiență am căutat informații și am descoperit că sunt zeci de persoane care au trecut prin asta în aceeași destinație și în maniere mult mai agresive încă din 2013, ținuți închiși două sau trei zile, tratați abuziv că pe niște infractori, fără telefoane, fără lucruri personale și fără a avea măcar dreptul de a se duce la toaletă neînsoțiți.

Prin urmare vă recomand să va gândiți de zece ori când alegeți destinația Mexic pentru că totul este o loterie și se poate transformă într-un coșmar! Vă scriu aceste rânduri după experiență mea la cald și dintr-un moment în care eu mă aflu în România iar soțul meu în continuare în Cancun fără bani și fără telefon pentru că toate erau la mine! În încheiere vreau să va menționez faptul că am apelat la ambasada României din Mexic și singurul răspuns primit a fost că:

"Mexicul are dreptul să te deporteze fără nici o explicație"!", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel