USR: Subiectul Cioloş este închis

Purtătorul de cuvânt al Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a declarat că subiectul Dacian Cioloş este închis până la Congresul USR şi va putea fi abordat din nou dacă noua conducere va primi un mandat în acest sens.

'Aţi văzut declaraţiile şi ale domnului Dacian Cioloş şi ale domnului Nicuşor Dan, declaraţii care închid o etapă a negocierilor dintre USR şi echipa domnului Dacian Cioloş. Până la Congres acest subiect este un subiect închis din punctul de vedere al ambelor părţi. După Congres, în măsura în care noua conducere va primi din partea Congresului un mandat de continuare a acestor negocieri vom veni cu informaţiile care vor apărea în acel moment', a spus Barna, într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă în cadrul discuţiilor purtate cu fostul prim-ministru a apărut şi ideea unificării Dreptei, purtătorul de cuvânt al USR a spus că acest subiect nu a fost unul explicit, ci s-a vorbit mai degrabă despre o platformă de dreapta care să poată fi pe viitor o alternativă la PSD.

'Despre unificarea Dreptei nu a fost vorba în mod explicit. Elementul care a apărut într-adevăr în discuţie a fost legat de platforma de dreapta, care să poată să constituie în viitor o alternativă coerentă la PSD. (...) Discuţia nu a trecut de aceste principii generale', a mai precizat Dan Barna, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel