EXCLUSIV  USR PLUS, mutare în cursa internă, în Piața Victoriei. Irineu Darău, al treilea candidat, dă cărțile pe față: Veți afla cine mă susține!

Irineu Darău dă cărțile pe față despre candidatura sa la șefia USR-PLUS. 

Irineu Darău este cel de-al treilea candidat anunțat pentru funcția de președinte al USR-PLUS. Acesta a vorbit în exclusivitate pentru DC News despre lansarea candidaturii sale și cine îl susține. 

”Candidatura mea a fost lansată acum două săptămâni și doar în 27 august vor fi oficializate în scripte aceste candidaturi, adică se vor trimite pe adrese oficiale de email. Mâine, în Piața Victoriei, va fi un eveniment la care voi participa și eu. Așa cum a fost anunțat deja în presă, un grup pentru biroul național va lansa o nouă platformă internă în USR-PLUS. Așa cum știți, de exemplu Cioloș și Barna vorbesc de candidaturile lor de câteva luni. Este o perioadă, dacă vreți, de pre-campanie unde fiecare persoană candidată la președinție sau grupuri pentru Biroul Național, pentru că sunt două alegeri distincte, pot să îți anunțe platforme, moțiuni, documente programatice și candidaturi.

”Acesta este scopul candidaturii mele”

Abia în 27 vom avea o linie trasă peste toate candidaturile pentru că mai pot să fie și unele candidaturi surpriză, anunțate fix în ultima zi. Așa cum am spus, candidatura la președinție va fi validată de votul universal al membrilor, nu la Congres, printr-un vot online la care toți membrii cu drept de vot vor putea să voteze și acesta este scopul candidaturii mele, să mă adresez tuturor membrilor USR-PLUS, să vin cu soluții pentru toți membrii USR-PLUS astfel încât împreună, indiferent de tabere, să construim un partid mai puternic, cu o identitate mai clară la guvernare, un partid care în 2024 să fie cât mai sus în opțiunile electoratului și să reprezinte voința aceasta reformatoare din societatea românească.

”Veți afla cine mă susține”

În ceea ce privește susținerile, le veți afla pe parcurs. Evident că nu candidez nefiind susținut de nimeni. Pe parcursul pre-campaniei și campaniei veți afla cine mă susține, dar insist din nou că fiecare membru votează. Susținerea unui președinte de filială sau a unui parlamentar este până la urmă la vot egală cu susținerea unui membru simplu din orice colț al țării. Așa va fi campania mea și de așa natură vor fi susținerile. Mă interesează susținerea fiecărui membru nu doar susținerea ”vedetelor” din partid, dacă doriți”, a declarat Irineu Darău.

CITEȘTE ȘI: Irineu Darău, al TREILEA CANDIDAT la șefia USR PLUS: Dă date din sondaje. ”E inadmisibil să fim atât de jos”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel