USR denunță gestul lui Palada: PSD-ALDE, rol în conflictul cu Goțiu

USR consideră că este inacceptabil comportamentul sociologului Mirel Palada. 

Biroul permanent al Senatului a transmis Comisiei juridice solicitarea sociologului Mirel Palada referitoare la un punct de vedere cu privire la comportamentul senatorului Mihai Goţiu din cadrul unei emisiuni difuzate în 13 septembrie de postul B1 TV.

”USR denunţă tentativa domnului Mirel Palada de a influenţa, cu ajutorul politic al coaliţiei PSD-ALDE, cursul plângerii penale făcute de senatorul USR Mihai Goţiu împotriva sa, după agresiunea comisă în timpul unei pauze publicitare a unei emisiuni de la B1 TV”, se arată într-un comunicat de presă al USR. 

[citeste si]

USR consideră cererea lui Mirel Palada ”o nouă tentativă de a muta dezbaterea legată de agresiunea lui din sălile de judecată în altă parte".

”Mai întâi, a încercat să convingă televiziunile să-l invite în discuţii despre violenţă, acum sesizează Senatul. Domnul Palada şi avocaţii care îl sfătuiesc speră să obţină un punct de vedere din Parlament, un punct de vedere bazat pe o majoritate politică, nu neapărat pe argumente, cu ajutorul căruia să influenţeze deciziile Justiţiei”, se precizează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel