USR a descoperit o "BOMBIȚĂ" despre Daniel Constantin-VIDEO

Deputatul USR Cornel Zainea spune că PSD a falsificat rezultatul votului din comisia de mediu la ședința de validare a ministrului Daniel Constantin.

"În ședința din 4 ianuarie a.c. Comisia pentru mediu și echilibru ecologic a Camerei Deputaților și Comisia pentru mediu a Senatului au audiat în ședință comună ministrul desemnat pentru Ministerul Mediului, respectiv domnul Constantin Daniel și ministrul desemnat pentru Ministerul Apelor și Pădurilor, respectiv doamna Adriana Petcu. În urma dezbaterilor, membrii comisiilor reunite au hotarât cu majoritate de voturi (17 voturi pentru și 7 abțineri) emiterea unui aviz consultativ favorabil", se arată în sinteza lucrărilor comisiei din 4-5 ianuarie 2017. Doar că au existat și voturi împotriva care nu sunt trecute în raport.

Cornel Zainea (USR) a spus că a votat împotrivă și a rămas șocat când a văzut că acest lucru a fost omis de PSD.

"Nimic nu se pierde, totul se transformă în funcție de interesul partidului. De când PSD-ul ne-a surprins cu lovitura nocturnă împotriva statului de drept, fiecare dintre noi s-a specializat în câte ceva: unii și-au dezvoltat abilitățile de a sta în frig, alții își folosesc imaginația pentru a crea bannere ce fac înconjurul mapamondului, alții organizează forme de rezistență civică.

Eu și colegii mei de la USR începem să ne specializăm în găsirea de bombițe ascunse printre legi.

Una din activitățile de seară/dimineață este citirea Monitorului Oficial. Ieri seară am trecut în revistă activitatea lunii ianuarie din Comisia de Mediu din Camera Deputaților și am descoperit că domnul ministru Constantin nu a avut nici un vot împotrivă în ședința de validare. Șoc și groază, eu îmi aminteam clar că am votat împotrivă! M-am frecat de 3 ori la ochi și am căutat înregistrarea; nu m-am ramolit eu în cele 2 luni de parlamentarism, cele 7 voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în 7 abțineri.

Dovezile aici:

http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php... - pagina 16, Comisia pentru Mediu și echilibru ecologic
http://www.cdep.ro/comisii/mediu/pdf/2017/sz010405.pdf - raportul comisiei în care se consemnează rezultatul votului

Urmăriți și filmarea.

În curând PSD-ul ne va fura banii direct din cont și se va jura privindu-ne în ochi că noi n-am avut nimic vreodată acolo", a scris deputatul USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel