Urban: Voiculescu e ca și condamnat din răzbunarea Liviei Stanciu

dan voiculescu
dan voiculescu

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, a spus, joi, că este "inacceptabil" ca într-un stat de drept, în cadrul mai multor emisiuni TV, să fie denigrat procurorul-şef al DNA şi preşedintele Instanţei Supreme. Ea a făcut aceste afirmații în momentul în care a vorbit despre declarațiile susținute din dubă de Bercea Mondial.

După declarațiile făcute de Livia Stanciu, Iulian Urban a scris câteva rânduri pe o rețea de socializare. Acesta dă de înțeles că Dan Voiculescu este ca și condamnat din răzbunarea Liviei Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

"Chiar acum, în direct la Tv, dna Livia Stanciu, președinta ICCJ, ne arată de ce este chemat la DNA Dan Voiculescu: "Este incalificabil ce au făcut anumite televiziuni care au permis terfelirea imaginii publice a șefei DNA sau a președintelui ICCJ". Deci Felix este cam gata... și Gâdea și Badea... Excelent! DNA : Dan Voiculescu a fost pus sub acuzare de procurorii anticorupție! Reținerea este o chestiune aproape sigură, spun surse anticorupție!", a scris Iulian Urban pe Facebook.

VEZI ȘI: Dan Voiculescu, sub control judiciar. DNA îl acuză de șantaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel