Ura față de PSD, câștigătoare în PNL. Adrian Năstase, despre lupta Orban vs. Cîțu: Mi se pare penibil

Adrian Năstase: Tema „penalilor” – strigătul de luptă electorală – a fost distrusă printr-un banal incident de circulatie in SUA  Foto: Facebook Adrian Năstase
Adrian Năstase: Tema „penalilor” – strigătul de luptă electorală – a fost distrusă printr-un banal incident de circulatie in SUA Foto: Facebook Adrian Năstase

Adrian Năstase a făcut o remarcă ironică față de lupta pentru conducerea PNL.

”Roșii de la Cornu. Probabil că Orban și Cîțu vor da o ordonanță să le schimbe numele.” a scris fostul premier Adrian Năstase, pe Facebook, acolo unde a publicat o imagine cu roșiile culese din grădina sa. 

Sute de comentarii au urmat acestei imagini publicate de Adrian Năstase. 

”Stimate d-le Năstase! Sunteți cel mai valoros om politic din această țară, așa cred eu. Indiferent când și la ce vârstă puneți-vă valoarea încă o dată în slujba acestei țărișoare indiferent de frustrări și dezamăgiri pentru că avem nevoie de valoarea d-voastră ca și politician. Actualii sunt la distanță de mii de km față de ce înseamnă un om de stat.” i-a scris un internaut într-un comentariu. 

Alții i-au transmis: ”Momentele de adevărată liniște sunt de neegalat. Multă sănătate și reușite pe măsura așteptărilor!”, ”După cum arată mai mult ca sigur și gustul este cel de altădată. Ce s-a mai ales de programul tomata? Praful!”, ”Frumoase roșii, multă sănătate și putere de la Dumnezeu!”. 

Adrian Năstase cultivă legumele necesare în propria grădină din Cornu

Într-o intervenție la Antena 3, Adrian Năstase a spus că preferă să cultive roșii și alte legume în grădina sa de la Cornu, pentru familie. Dând din casă, fostul premier a spus că le mănâncă în salată, dar și cu ulei de măsline și brânză. Pe lângă roșii, Adrian Năstase a spus că mai cultivă ceapă, ardei gras, usturoi, varză, cartofi, ”cam tot ce este nevoie pentru elementul minimal de hrană într-o gospodărie”. 

De ce a scris ironic că roșia poate fi interzisă de Cîțu și Orban

Întrebat de ce a scris că președintele PNL, Ludovic Orban, și premierul Florin Cîțu ar putea da o ordonanță prin care să le schimbe numele roșiilor de la Cornu, Adrian Năstase a explicat: ”Ei, în competiția pe care acum au dezvoltat-o pentru conducerea PNL, am văzut că singurul argument este că unul sau celălalt urăsc mai tare PSD-ul și ăsta ar fi elementul câștigător în competiție. Mi se pare penibil, de aceea am adăugat această mențiune, pentru că sunt în stare să schimbe și denumirea roșiei românești care poate fi asociată cu culoarea roșie a unui partid politic”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel