UNTOLD FESTIVAL în 2016? Răspunsul lui EMIL BOC

Primarul Clujului Emil Boc a fost prezent la concertul Avicii de pe Cluj Arena și a vorbit și despre posibilitatea organizării unei noi ediții a festivalului Untold.

"Atmosfera e extraordinară, mă simt incredibil în preajma atâtor zeci de mii de tineri care aduc atâta energie și optimism și am încredere că această generație, cea care ne va pensiona, este una responsabilă. Avicii este unul dintre artiștii pe care îi am la suflet, pentru că fiicele mele mi-au băgat în cap încă de acum 2 ani piesele sale. Fără îndoială, "Wake me up", e piesa mea preferată", a spus Emil Boc, potrivit citynews.ro

Primarul Clujului a vorbit despre posibilitatea unei noi ediții Untold Festival în 2016: "La anul, dacă de data aceasta totul se va termina cu bine, cu siguranță va fi bine. Deocamdată suntem pe drumul cel bun. Atmosfera e extraordinară, Clujul e ospitalier, oamenii primitori, toți se simt bine aici, dar așteptăm să tragem linie. Nu am de ce să mă îndoiesc că nu va fi bine și la anul. Voi susține categoric să fie o ediție și în 2016".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel