UNTOLD 2017. "Se vorbește despre România, țara aia de lângă Cluj"

Untold
Untold

Un taximetrist a spus, referitor la UNTOLD, că primarul Clujului, Emil Boc, ar trebui să-i facă viză de flotant DJ-ului olandez Armin van Buuren, care a făcut pentru a treia oară senzaţie pe Cluj Arena.

Stelian Feurdean a vorbit despre experiența sa cu UNTOLD 2017. El a povestit despre cel mai așteptat moment al evenimentului: show-ul DJ-ului olandez Armin van Buuren.

"Dupa un somn cat de cat odihnitor (caldura ne zapaceste pe toti) incerc sa ma ridic din pat. Ma uit la ceas, doamne ce matinal sunt (ora 14). In aceste zile Clujul are alt fus orar. Incepe ziua 3, poate cea mai asteptata zi, vine Armin. Pentru cei care nu agreeaza acest festival o sa incerc sa explic ce inseamna acest "vine Armin", pentru pensionari e ceva de genul "am vazut postasul, la blocul vecin, deci sigur aduce pensiile, azi, si la noi" , pentru cei de la Clujul Civic e ceva de genul "victorie , au pus placute bilingve, la intrarea in oras", pentru cei din categoria Liviu Alexa "parcul este liber, se poate circula", aici fac o paranteza, e interesant cum omul asta a descoperit parcul exact in zilele Untold, in rest cred ca nu stia ca Clujul are parc, valabil si pentru ceilalti latratori la Luna, deci tot cu Untold au avut noroc. Parere personala, si daca muta Untold pe camp, tot o sa se gaseasca un grup care sa spuna ca deranjeaza greierii.

[citeste si]

Dupa ritualurile zilnice, dusul si evident imbracatul, ma pun in miscare. In masina cuptor, pornesc clima si stau vreo 15 minute sa scada temperatura din masina sub cea de fierbere. Prima imagine, 2 tineri imbracati ca niste centurioni romani, iata ca si centurionii merg la Untold, un tanar cu coroana de pene, ca un sef de trib indian, e frumos sa vezi cat de creativi si inventivi sunt oamenii. Fata de ieri parca e alt aer, parca se simte vibratia si energia renaste. Aceleasi ritual, toate drumurile duc la Untold, dar parca sunt mai multi oameni ca niciodata. Fiecare continent si-a trimis reprezentantii, si pe scena, si in public.

Urca un domn, cu o fetita de 2 ani, directia Untold, cand vezi diversitatea de varste ai senzatia ca e mitingul din februarie, cand erau parintii cu copiii in brate, si foarte interesant, cam aceleasi categorii de oameni, deschisi, visatori, cu spirit tanar, care iubesc viata. Am intalnit persoane care nu aveau bilete la festiva , nu iubeau acest gen de muzica, dar erau acolo pentru atmosfera, Untold are ceva magic, trebuie sa fii rau intentionat si carcotas profesionist ca sa nu vezi asta. Daca ai calcat in aceea zona nu ai cum sa nu vibrezi.

Cursele se inmultesc spre miezul noptii, e firesc, mai e putin si vine El, Armin, cred ca domnul Emil Boc ar trebui sa ii faca viza de flotant la Cluj, ca deja e de-al nostru , "Orchestra Armin de la Cluj". Ora 3, incepe nebunia, din stadion se ridica un glas imens, zeci de mii de oameni striga Armin , Armin... Ma intrebam oare ce o fi in sufletul lui, oricat esti de mare, e imposibil sa nu te copleseasca o astfel de atmosfera, e om si el.

Luat de val am uitat de foame, abia cand am ajuns acasa am realizat ca nu mancasem nimic de la amiaza. A fost o noapte magica, Clujul e magic, pe vremuri cand spuneai Ursus, spuneai Cluj, acum cand spui Cluj  spui Untold. Peste mari si tari se vorbeste despre Romania, tara aia de langa Cluj. Vad imaginea cu Armin in genunchi, in fata spectatorilor, gestul asta spune tot despre ce inseamna Untold si lumea lui magica", a scris Stelian Feurdean pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel