Unde se montează centrala termică. Locul strict interzis

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Unde se montează centrala termică. Dacă ai în plan să montezi o centrală termică, trebuie să știi în ce loc îți este permis să faci asta. 

Unde se montează centrala termică. Centrala se montează pe balcon sau în bucătărie, pe un perete care are legătură cu exteriorul locuinţei, evacuarea gazelor făcându-se direct din şi către exterior, prin traversarea acelui perete, potrivit cumsa.ro.

Unde se montează centrala termică. Încăperea unde se montează centrala termică trebuie să aibă o suprafaţă vitrată, adică antiexplozie, de minimum 0.03 mp/mc volum încăpere pentru construcţii din beton şi de 0.05 mp/mc pentru construcţiile din cărămidă. În jurul centralei, se lasă un spaţiu de minimum 0.4 m, iar accesul trebuie să fie permanent şi să se facă la partea din faţă a aparatului.

Unde se montează centrala termică. Balconul în care o instalezi trebuie să fie închis pentru a nu îngheţa ori să existe pericol de condens. Experţii spun că centrala termică nu se montează nici într-o cameră unde este mult praf sau în încăperile cu umiditate ridicată.

Vezi și: Cum instalezi CORECT mașina de spălat. Tot ce trebuie să știi

Cum dezgheți corect frigiderul și congelatorul. Metoda rapidă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel