Cum dezgheți corect frigiderul și congelatorul. Metoda rapidă

Sursa foto: FREEIMAGES
Sursa foto: FREEIMAGES

Dacă vrei să dezgheți rapid frigiderul și congelatorul, există o metodă foarte simplă care te va ajuta. Iată ce ai de făcut.

Primul pas este să scoţi frigiderul din priză şi să laşi uşile deschise pentru ca aerul cald să pătrundă la interior. Următorul pas este să începi să goleşti frigiderul şi congelatorul.

Dacă mai ai un alt frigider sau ai pus alimentele într-o ladă frigorifică, atunci ar trebui să laşi gheaţa să se topească în mod natural. Este cea mai simplă metoda. Pune nişte prosoape vechi în raftul de jos al frigiderului sau al congelatorului, scrie cumsa.ro.

Vezi și: Cum faci să nu se descarce BATERIA de la MAȘINĂ atunci când este GER. Trucuri simple

Dezghețare rapidă

În cazul în care vrei ca dezgheţarea frigiderului şi a congelatorului să se facă în mod rapid, atunci poţi folosi metoda cu apă fierbinte. Trebuie să pui apă la fiert, iar când aceasta a dat în clocot pune-o într-un vas de plastic.

După aceea, pune vasul de plastic în frigider sau în congelator pe un prosop. Închide uşa şi lasă aburii fierbinţi să îşi facă treaba. Va trebui să înlocuieşti apa la fiecare 10 de minute pentru că se va răci. Depinde şi de grosimea stratului de gheaţă din congelatorul tău. Când gheaţa începe să se topească, foloseşte un cuţit sau o spatulă multinfunctionala de plastic pentru a o putea înlătura mai repede. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel