Unde lucrează "soţia" lui Firicel din "Las Fierbinţi". De ce nu are nume în serial: Este greu...

Soția lui Firicel, din "Las Fierbinți", este un personaj savuros, care stârnește hohote de râs. Însă nimeni nu-i știe numele, în serial.  

Unde lucrează "soţia" lui Firicel

Las Fierbinți este unul dintre serialele de succes de la noi. Distribuit de PRO TV, a reușit să îi atragă pe telespectatori în fața micilor ecrane, mai repede decât ar fi crezut echipa. Regizorul Dragoș Buliga a dezvăluit că succesul serialului a ajuns până în Slovacia și Turcia.

Fanii serialului „Las Fierbinți" o știu pe actrița Liliana Mocanu drep soția lui Firicel, însă ea joacă în mai multe proiecte de teatru, film și poate fi văzută chiar și la circ. Este actriţă la Teatrul "Constantin Tănase".

Vezi și: De ce să pui sare în şampon. Trucul cu efecte uimitoare

De ce nu are nume în serial

„Noi nu explicăm multe lucruri în serial, iar asta vine de la scenaristul "Las Fierbinţi", Mimi Brănescu. De exemplu, când a plecat personajul lui Radu Gabriel, nu a explicat asta, de ce a plecat. Dacă am început aşa cu Liliana Mocanu nu am mai vrut să-i adăugăm nume pe parcursul serialului. Pentru că ar apărea ciudat ca după un sezon, două sau trei să-i mai apară şi numele. Şi atunci niciodată nu va avea un nume. Este greu de compus un dialog în care nu ai un nume", a povestit Dragoș Buliga, unul dintre producătorii serialului, pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel