Las Fierbinți, răsturnare de situație. Ce au hotărât producătorii

Las Fierbinți
Las Fierbinți

Cel mai urmărit serial românesc în anul 2018, Las Fierbinți, va suferi modificări, în ceea ce privește difuzarea sa la Pro Tv.

Postul de televiziune PRO TV a decis ca serialul Las Fierbinți să fie difuzat de trei ori pe săptămână.

Daca până acum, serialul era difuzat marțea și joia de la ora 20.30, postul de televiziune a decis ca acesta să fie difuzat și miercuri, de la aceeași oră.

Las Fierbinți, succes răsunător în România


Las Fierbinți este unul dintre serialele de succes de la noi. Distribuit de PRO TV, a reușit să îi atragă pe telespectatori în fața micilor ecrane, mai repede decât ar fi crezut echipa. Regizorul Dragoș Buliga a dezvăluit că succesul serialului a ajuns până în Slovacia și Turcia.

VEZI ȘI Mihai Gâdea: Săraca Elena Udrea... Știți bine ce era

"La început, a fost mai ciudat pentru că aveam emoţii foarte mari, speram să meargă şi am avut mare noroc că a mers. Am avut emoţii foarte mari la început. Făcusem ceva care nu mersese cu aceeaşi echipă, "Vine poliţia", o adaptare după "Los Hombres de Paco". De acolo am luat şi o mare parte din echipă pentru că mă împrietenisem cu ei şi am făcut proiectul special pentru ei. Era o perioadă foarte grea, când venise criza şi ne gândeam ce să facem să trecem cu bine peste. Am avut noroc", povestea Dragoș Buliga despre începuturile Las Fierbinți.

Serialul fost copiat în Slovacia și în Turcia


Iar pentru că un succes nu rămâne niciodată fără ecou, serialul fost copiat în Slovacia și în Turcia:

"A fost studiat de toată lumea din toată Europa, din câte ştiu eu. Pentru că e un fenomen ca la sezonul 14 să aibă aceleaşi audienţe. Când l-au tradus, nu s-a înţeles absolut nimic, nu se poate traduce în engleză sau în orice altă limbă. Unii au preluat ideea de bază, se face în Slovacia, şi are succes. S-a preluat doar ideea de bază, personajele şi îşi creează ei propriile poveşti.

Am văzut din întâmplare unul turcesc, identic, am fost uimit. Adică şi personajele erau îmbrăcate exact la fel. Bobonete l-a văzut când a fost într-o vacanţă. Filma televizorul şi ne trimitea. Niciodată nu se pot traduce scenariile pentru că nu au legătură cu ce au alţii", a mai spus regizorul și producătorul serialului de la PRO TV.

CITEȘTE ȘI ZODIA care va avea cea mai mare bucurie. E pe cale să se producă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel