Unde era Robert Cazanciuc pe 11 septembrie 2001: Mi-aduc aminte ca ieri

Robert Cazanciuc a venit cu un mesaj emoționant la 19 ani de la tragedia ce a afectat Statele Unite ale Americii.

În contextul comemorării a 19 ani de la tragedia de la World Trade Center, președintele Senatului, Robert Cazanciuc, a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Memento 9/11

Ne-am luat cu grijile date de: evoluția pandemiei, necunoscutele anului școlar, apariția sau nu a vaccinului, mersul înapoi al economiei, convinși fiind că suntem în cea mai mare criză a umanității de după al Doilea Război Mondial.

S-ar putea să fie așa, dar să nu uităm că un sentiment asemănător am trăit cu 19 ani în urmă, la 11 septembrie 2001. Acel moment tragic a schimbat, în mod cert, evoluția lumii.

Mi-aduc aminte ca ieri. Eram într-un birou unde un televizor părea încremenit pe o singură imagine. Mă gândeam cum este posibil ca tocmai la New York să aibă loc un accident în care un avion să intre într-un zgârie nori. Am văzut în direct când al doilea avion a lovit Turnurile Gemene și am refuzat pur și simplu să cred că e vorba de in accident în lanț. Mintea nu reușea să înțeleagă ce se întâmplă. Astăzi știm în mare măsură ce s-a întâmplat.

Poate nu vor trece alți 19 ani să aflăm de ce trebuie să trăim vremurile de COVID 19.La World Trade Center, în New York, au căzut victime și compatrioți de-ai noștri.

Haideți să ne găsim astăzi fiecare un răgaz în care să ne gândim la cei care, dorind să aibă o viață bună, cad victimele unui dușman invizbil.

#9/11“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel