Tânăr din Deva, condamnat pentru lovirea unei prostituate

Un student din Deva a vrut, contra sumei de 200 de lei, să se relaxeze în compania unei prostituate. Nimic ciudat până aici, însă ceea ce s-a întâmplat apoi este demn de filme, scrie antena3.ro. 

Tânărul din Deva a crezut că totul va fi la ”superlativ”, dar a fost total nemulțumit de prestațiile prostituatei. Așa că s-a răzbunat! A lovit-o şi i-a luat banii pe care îi plătise pentru o oră de amor. A fost cum nu se poate mai rău pentru el: a fost condamnat!

„Inculpatul este un tânăr în vârstă de 19 ani, student în anul I la Universitatea Craiova. Dornic de aventură, în seara zilei de 10 mai 2018, în jurul orelor 22:00, a căutat pe internet, respectiv pe un site, la secţiunea Matrimoniale, o persoană de sex feminin cu care să întreţină relaţii sexuale contracost. Astfel, a găsit-o şi a contactat-o telefonic pe persoana vătămată, stabilind să se întâlnească în Deva, în faţa blocului Q4. La această adresă, persoana vătămată, care de 4 ani practică prostituţia şi are anunţuri pe site-ul respectiv, a închiriat – de aproximativ un an -, o garsonieră unde să întreţină, contracost, relaţii sexuale cu clienţii pe care îi racola de pe internet”, se arată în dosar.

Acuzatul, nemulţumit de graba fetei 

Studentul s-a înțeles cu prostituata pentru o oră, contra sumei de 200 de lei. După 30 de minute, tânăra l-a anunţat pe devean că se grăbeşte să ajungă la Orăştie, unde o aşteptă un alt client. 

„Inculpatul a fost deranjat de faptul că persoana vătămată nu şi-a respectat înţelegerea de a petrece împreună o oră, insistând să mai rămână împreună. Cu toate astea, cei doi au coborât în faţa blocului, iar persoana vătămată aştepta o maşină pentru a o conduce la Orăştie, timp în care inculpatul îi reproşa femeii că nu au stat mai mult timp împreună, deşi îi plătise tariful solicitat. Brusc, acesta i-a smuls poşeta din mână persoanei vătămate, ea a opus rezistenţă, iar în momentul deposedării, ceasul ei, aflat pe mâna dreaptă, s-a rupt şi a căzut pe asfalt. Pentru a-şi asigura scăparea, dar şi pentru a păstra poşeta, a lovit-o puternic cu piciorul în zona inghinală, persoana vătămată a căzut la pământ, apoi tânărul a urcat în autoturismul cu care venise şi a fugit înspre casa unde locuieşte împreună cu părinţii săi”, se mai arată în dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel