"Un SMS îţi poate salva viaţa". Cazanciuc, despre un proiect național

Senatorul Robert Cazanciuc a spus că proiectul "Un SMS îţi poate salva viaţa" poate fi o sursă de experienţă pentru încercările de a găsi şi în plan naţional o formă de avertizare în situaţii de urgenţă.

"'Un SMS îţi poate salva viaţa', proiectul lansat de MAE în toamna anului 2012 pentru protecţia cetăţenilor români care călătoresc în ţări unde există riscuri ce pot pune în pericol viaţa sau integritatea fizică (conflict armat, calamităţi naturale), poate fi o sursă de experienţă pentru încercările de a găsi şi în plan naţional o formă de avertizare în situaţii de urgenţă", a scris Robert Cazanciuc, luni, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]


Potrivit acestuia, unică la nivelul Uniunii Europene la momentul inaugurării, platforma a lansat până în prezent milioane de mesaje de informare şi avertizare, primite ori de câte ori un cetăţean român a călătorit, oriunde în lume, într-o ţară cu riscuri.

"Despre situaţii când mesajele primite au salvat vieţi, despre emoţiile trăite de români atunci când, aflaţi la capătul lumii, au primit un mesaj din partea ţării lor, despre lucrul, ca secretar general, cu toţi operatorii de telefonie mobilă, vă voi povesti în scurt timp, la momentul aniversării celor 5 ani de viaţă ai proiectului. Felicitări Consularei MAE pentru efortul de a ţine viu şi a dezvolta proiectul!", a adăugat Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel