Parchetul Militar Iași îi cercetează pe cei trei jandarmi care au intervenit la Vatra Dornei - Video

Un pedofil din Vatra Dornei a ajuns în comă la spital după ce a fost imobilizați de jandarmi la un festival de folclor din localitate, transmite România Tv.

Update

Parchetul Militar Iași a preluat ancheta în acest caz și face cercetări cu privire la modul de acțiune al jandarmilor care au intervenit. Confom unor surse se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor din culpă.

Conform ultimelor informații furnizate de România Tv pedofilul a murit. „A fost internat pentru supraveghere. În cursul dimineţii, din cauza fenomenelor simptomatologice digestive, s-a intervenit chirurgical și s-a găsit un infrarct enteromezenteric masiv. S-a intervenit chirurgical, însă la ora 11 s-a declarat decesul”, a spus Mircea Macovei.

Știrea inițială

O femeie a sesizat patrula de jandarmi că un bărbat i-a agresat fetița în vârstă de 12 ani la festivalul de folclor de la Vatra Dornei. Jandarmii l-au identificat pe bărbat fiind cunoscut în localitate ca pedofil. Acesta s-a opus reținerii iar jandarmii l-au culcat la pământ. În timp ce se chinuiau să îl încătușeze, o femeie jandarm i-a dat individului de la nici 20-25 de centimetri cu spray lacrimogen în față.

Bărbatul a intrat în șoc și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a fi transportat la spital. Aici, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și a fost nevoie de resuscitare. Bărbatul a rămas internat. Totodată a fost deschisă o anchetă care va analiza modul de intervenție al jandarmilor, tehnica folosită la imobilizare, cât și folosirea echipamentelor din dotare.

Vezi și: Doi bărbați loviți de trăsnet în Vatra Dornei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel