Un nou sezon Chefi la cuțite, din toamnă, pe Antena 1. Cătălin Scărlătescu, cadou unic din partea unui concurent

După ce i-a susprins pe colegii săi cu o rețetă specială de plăcintă cu brânză sărată și sos de vanilie, după ce a condimentat mâncarea cu sare cu foiță de aur și a inventat șnițelul de foie gras, chef Cătălin Scărlătescu trece în noul sezon Chefi la cuțite la un alt nivel.

De data aceasta, juratul va găti cu un cuțit decorat cu perle, căci, spune el, vrea să intre în lupta culinară cu toate armele posibile, pentru a-și asigura drumul spre victorie.

”Cătălin inventatorul”, așa cum îi spune chef Florin Dumitrescu va fi surprins în toamnă, de unul dintre bucătarii înscriși în focul audițiilor pe nevăzute, care îi va oferi un cadou pe măsura așteptărilor sale. Deși în mod normal jurații sunt cei care oferă un cuțit celor mai talentați concurenți, de data aceasta chef Cătălin va primi unul, decorat cu perle: „Abia aștept să îl folosesc. Sezonul acesta vreau săînving, dar vreau să lupt spectaculos, cu toate armele! E un început bun!”, a glumit juratul. Dacă și concurentul se va ridica la standardul culinar al competiției din sezonul 7, telespectatorii vor vedea curând: ”Acest sezon va fi incredibil, din toate punctele de vedere!”, promite chef Scărlătescu.

În această toamnă, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Val de caniculă peste România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel