Un manager de spital a demisionat: Nu am înţeles de ce s-au făcut aceste declaraţii

Managerul Spitalului CFR din Craiova, dr.Gabriel Mogoş, a anunţat luni că şi-a depus demisia din funcţie, nemulţumit de situaţia în care se află unitatea medicală şi pentru a putea aduce la cunoştinţa opiniei publice starea de fapt.

Medicul afirmă că legea nu îi permite să vorbească public fără aprobarea Ministerului Transporturilor, solicitare la care încă nu a primit aprobare, motiv pentru care şi-a depus demisia.

'Imaginea spitalului a avut de suferit din cauza unor afirmaţii care, până în acest moment, nu s-au adeverit şi din cauza perioadei prin care au trecut toate spitalele din reţeaua CF, care ne-au afectat imaginea şi care au permis concurenţei să speculeze aceste aspecte. Problema majoră a pornit încă din luna iulie, când Primăria a informat mass-media că a început demersurile pentru preluarea spitalului CFR sau că ar fi interesată de aceasta, aceste demersuri nefiind aduse la cunoştinţa noastră, în calitate de comitet director, nici la nivelul ministerului', a spus Mogoş, într-o conferinţă de presă.

[citeste si]

Acesta a mai afirmat că reţeaua de sănătate a ministerului cuprinde 15 spitale, iar după 'experienţa tristă' a transferului către Ministerul Sănătăţii şi înapoi, poziţia Ministerului Transporturilor a fost că nu mai doreşte să dea aceste spitale.

'Totodată, sindicatele de la nivelul ministerului nu doresc ca vreun spital din reţeaua CF să treacă spre altă entitate, că vorbim de CJ, UMF sau primării, datorită faptului că vor să reîntregească reţeaua şi să găsească soluţii pentru aceste spitale. Plecând de la aceste aspecte, nu am înţeles de ce s-au făcut aceste declaraţii care au agitat personalul nostru. Am fost în imposibilitatea de a răspunde opiniei publice, nu am putut răspunde decât personalului nostru', a mai afirmat Mogoş. Potrivit lui Gabriel Mogoş, în calitate de manager al Spitalul CFR din Craiova, a amânat 'cât s-a putut' acreditarea spitalului, întrucât nu se investise niciun ban în acest sens.

El a menţionat, totuşi, că speră ca spitalul să obţină acreditatea anul viitor, asta dacă ministerul acceptă plata taxei pentru a primi comisia de acreditare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel