Un deputat USR l-a prins pe Dan Șova: "Scena mi-a tăiat răsuflarea"

Dan Șova
Dan Șova

Cornel Zainea, deputat USR, l-a prins pe picior greșit pe Dan Șova.

Parlamentarul susține că fostul ministru nu a stat la coadă, la Poliție, pentru a-și putea schimba permisul auto.

"Este o zi normală de joi în care merg să-mi schimb permisul auto ce va expira în această lună. Pare destul de aerisit; semn bun îmi zic, după scandalul cu Tăriceanu, cei de la Poliție, au luat măsurile necesare pentru a fluidiza cererile.

După ce plătesc taxa la un ghișeu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine și mă așez la coadă. Aveam 5 persoane în față, 2 ghișee erau funcționale. Așadar un timp de așteptare foarte mic.

Deodată surprind o scenă care îmi taie răsuflarea: un domn care presupun că e un angajat la DRCPIV, îl bagă scurt în față pe cineva venit de curând. Încerc să îmi amintesc fața teribil de cunoscută a VIP-ului, apoi dintr-o dată mă luminez: Dan Șova, chiar el!

La ieșirea lui din cabină nu apuc să-i fac o poză înainte să-și pună foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat!

Ca un veritabil jurnalist de investigație îi urmăresc afară și îl văd pe cercetatul penal mulțumindu-i cu o strângere de mână "pilei" care l-a ajutat să nu-și irosească 7 minute din viață stând la rând ca o persoană normală.

Nu știu ce concluzie să trag dar mă întreb dacă vom reuși vreodată să ne vindecăm de aceste metehne", a scris Cornel Zainea pe Facebook.

[citeste si]

Apoi, Nicușor Dan, liderul USR, a făcut un scurt comentariu: "Colegul meu Cornel Zainea l-a surprins pe fostul ministru PSD Dan Şova intrând peste rând la permise auto. Vechii politicieni s-au obişnuit cu privilegiile".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel