Durere în Argeș. Copilul luat de ape a fost găsit MORT

UPDATE: Copilul care a fost dat dispărut din Argeș a fost găsit fără suflare. Trupul său a fost gasit proptit într-o punte, la circa un kilometru în aval de locul în care intrase în apă, pentru a o traversa.

Știre inițială: 

Un copil  a dispărut din localitatea argeşeană Miroşi, echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă efectuând căutări, în apele râului Teleorman.

Băiatul în vârstă de 13 ani este căutat nu doar de reprezentanții de la ISU, ci și de localnicii care s-au mobilizat în număr foarte mare.

Copilul a fost văzut ultima dată duminică seara, fiind căutat de săteni în cursul nopţii. Luni dimineaţă, părinţii au sunat la 112 pentru a semnala dispariţia, informează Agerpres.

"ISU Argeş intervine cu o barcă în judeţ pentru căutarea unui copil de 13 ani, posibil înecat în râul Teleorman. Încă nu cunoaştem împrejurările, volumul râurilor a crescut, dar nu cunoaştem împrejurările. Duminică seară mama l-a căutat, nu a mai apărut acasă. În această perioadă nu am mai avut cazuri de persoane dispărute", a declarat Sorina Slăvoiu, purtător de cuvânt la ISU Argeş, informează România TV.

VEZI ȘI: Meteorologii trag un nou semnal de alarmă privind evoluția vremii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel