Un chirurg ortoped și-a rupt piciorul în sala de operație

Sorin Mihai Petraşuc, chirurg ortoped la Spitalul Judeţean Suceava, a suferit un grav accident când intra în blocul operator, pentru o intervenție chirurgicală. 

Chirurgul a alunecat ori s-a dezechilibrat şi a căzut, resimţind dureri puternice la piciorul stâng. Medicul a ajuns la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale şi a fost diagnosticat cu o fractură de tibie.

Leziunea necesită zeci de zile de îngrijiri medicale. Medicul este internat chiar pe secţia pe care lucrează, sub supravegherea colegilor.

Având în vedere cum şi unde s-a petrecut nefericitul incident, în cauză este vorba de accident de muncă. În aceste condiţii, cazul va fi cercetat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Suceava, dar şi de poliţie. În cadrul anchetei se va stabili modul în care s-a petrecut accidentul şi dacă s-au respectat normele de securitate şi sănătate în muncă.

De altfel, conducerea Spitalului Judeţean Suceava a sesizat imediat după accident ITM Suceava, conform procedurilor din cazurile de acest gen, potrivit monitorulsv.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel