Un bărbat din Caraş-Severin, căutat de trei zile în apele Lacului Secu

Operatiuni-cautare-scafandri
Descriere foto: Operatiuni-cautare-scafandri

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Caraş-Severin, este căutat de trei zile în apele Lacului Secu.

Pompierii reşiţeni continuă, pentru a treia zi consecutiv, acţiunile de căutare a unui bărbat de 55 de ani, care se presupune că s-a înecat, la sfârşitul săptămânii trecute, în lacul Secu, din imediata apropiere a municipiului Reşiţa.

"În prezent, un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa continuă cercetările, după ce zilele trecute un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa cu o barcă cu motor au efectuat căutările pe suprafaţa lacului, iar o echipă de scafandri dislocată în sprijin de la la ISU Mehedinţi a efectuat scufundări pentru căutarea persoanei posibil înecate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla.

Semnalmentele bărbatuluiPoliţiştii şi pompierii cărăşeni sunt în alertă încă de sâmbătă, când un bărbat de 55 de ani a dispărut în zona lacului Secu. 

"Poliţiştii reşiţeni au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 14,00, despre dispariţia unui bărbat de 55 de ani, din Reşiţa. Andrei Daniel Iosif s-ar fi aflat pe malul Lacului Secu, împreună cu alţi doi prieteni, acesta intrând la scăldat în albia lacului, iar după ce s-ar fi îndepărtat aproximativ zece metri, nu ar mai fi fost văzut ieşind din apă. Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime 1.72 metri, corpolenţă astenică, greutate 60-65 kg, păr cărunt tuns scurt. Bărbatul are mustaţă şi ochi căprui. Nu are semne particulare", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vezi și: CUTREMUR în România, 3 septembrie 2019. INFP: Ați simțit acest cutremur?


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25