Un bărbat a murit după ce a căzut de pe cal, în Suceava. Avea experiență de 10 ani în echitație

Foto ilustrativ / Imagine de ivabalk de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de ivabalk de la Pixabay

Un bărbat de 37 de ani din Suceava a murit după ce a căzut de pe cal, la o herghelie din comuna Moldova Sulița. El avea o experiență de 10 ani în echitație. 

Suceveanul de 37 de ani, mort în urma unui accident petrecut sâmbătă, la Herghelia Lucina din Moldova Sulița, lucra ca reprezentant medical al Centrului Medical Bucovina, scrie Monitorul de Suceava.

Florin M. a mers sâmbătă la Herghelia Lucina din comuna Moldova Sulița, alături de un grup de prieteni. Florin obișnuia să meargă la Lucina și să călărească de zece ani. În jurul orei 15.00, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 că la Herghelia Lucina un bărbat a căzut de pe cal și a decedat.  

Din cercetările ulterioare a rezultat că, în jur de ora 12.30, după instructaj, grupul a plecat într-o plimbare, pe cai, în perimetrul hergheliei. La un moment dat, Florin s-a depărtat de grup, iar după circa zece minute a fost găsit căzut la pământ. În grupă era inclusiv un medic urgentist, care a încercat să-i acorde primul ajutor acestuia, însă el era deja decedat. Ulterior, personalul medical de la Ambulanță a constatat oficial decesul.

Având în vedere decesul instantaneu, se bănuiește că bărbatul de 37 de ani a căzut de pe cal direct în cap și și-a fracturat complet coloana. O altă variantă ar fi un traumatism extrem de sever la cap. Lămuriri suplimentare privind cauza decesului sunt așteptate de la medicii legiști.

Directorul Hergheliei Lucina le-a declarat polițiștilor că s-a făcut instructajul, iar cabalina era autorizată pentru sport de echitație.

Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se continuă cercetările. Polițiștii vor trebui să stabilească dacă s-au respectat procedurile în cazurile de acest gen și dacă este vinovat cineva pentru că s-a ajuns la o asemenea tragedie.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel