Un adolescent și-a DENUNȚAT tatăl la FBI, pentru violențele de la Capitoliu. A fost amenințat: Trădătorii sunt împușcați

Captură CNN
Captură CNN

Un adolescent și-a denunțat tatăl care a participat la protestele violente de la Capitoliu. 

Un adolescent din SUA și-a denunțat tatăl care a participat la protestele violente de la Capitoliu. Tânărul în vârstă de 18 ani spune că, în ciuda faptului că se simte vinovat și că în momentul de față se ascunde, ar proceda la fel dacă ar mai fi în această situație.

Jackson Reffitt a spus că l-a denunțat pe tatăl său pentru a-și proteja familia și a adăugat într-un interviu pentru CNN că este de părere că Donald Trump este vinovat pentru tot.

"Am contactat FBI-ul după revoltele de la Capitoliu să le spun despre tatăl meu. Am făcut ceea ce trebuia pentru a-mi proteja familia și pe tatăl meu. I-aș spune că îmi pare rău că l-am pus în această situație, mă simt oarecum vinovat, dar aș face asta din nou.... Îmi spunea mereu că va face ceva important. Nu știam ce avea de gând", a spus Jackson Reffitt, citează The Huffington Post.

Cum și-a amenințat bărbatul familia, dacă-l denunțau

 

Tatăl său, Guy Refffitt, în vârstă 48 de ani, din Wylie, Texas, a fost arestat sâmbătă, 17 ianuarie, după ce a fost acuzat de obstrucționarea justiției și intrare ilegală, iar probele judiciare includ un videoclip filmat în fața Capitolului, în timpul revoltei din 6 ianuarie.

Bărbatul și-a amenințat soția și copiii în cazul în care l-ar fi denunțat.

Adolescentul le-a mai spus celor de la FBI cum l-a amenințat tatăl lui: "Dacă mă predai, ești un trădător și știi ce se întâmplă cu trădătorii. Trădătorii sunt împușcați".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel