Umilință pentru Dan Puric după ce a fost declarat Cetățean de Onoare

Dan Puric a fost umilit de aleșii locali.

Consiliul Local Nehoiu (Buzău) s-a întrunit de urgenţă ca să anuleze prevederi din două hotărâri din luna aprilie, prin care cunoscutul actor şi regizor Dan Puric, care a copilărit în Nehoiu, şi preotul Gheorghe Furtună, au fost distinşi cu titlul de Cetăţean de Onoare al urbei.

Mai exact este vorba despre abrogarea articolului care prevedea atribuirea în proprietate a unei suprafeţe de până la 10.000 mp pădure, din domeniul privat al oraşului Nehoiu, sau un loc de casă în suprafaţă de 500 mp, de asemenea, din domeniul privat al oraşului Nehoiu.

Asta după ce, Prefectura Buzău a informat, prin două adrese trimise la Nehoiu una în luna august şi alta în octombrie, că prevederile în cauză nu sunt tocmai legale, titlul de Cetăţean de Onoare fiind în primul rând un titlu onorific şi nu unul care să asigure avantaje materiale.

[citeste si]

Rămân în vigoare doar două beneficii - dreptul la reducerea la jumătate a cheltuielilor pentru apă, canal, termoficare, partea de cheltuieli care este redusă fiind suportată de la bugetul local, şi dreptul de a participa la şedinţele Consiliului local al Oraşului Nehoiu, fiind consultaţi în problemele specifice activităţii acestora, scrie Opinia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel