Udrea: Toți susținătorii mei candidează la funcții în PDL. Eu, nu

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, că toți membrii democrat-liberali care i-au susținut moțiunea "Noul PDL. O nouă Românie" la Convenția Națională vor candida, sâmbătă, la CNC al PDL pentru funcţii de prim-vicepreşedinte, vicepreşedinte şi secretar executiv, deși la câteva zile după alegerea lui Vasile Blaga în fruntea partidului susținea contrariul. În schimb, Udrea a anunțat că ea își menține decizia de a nu candida, notând că viitoarea conducere a PDL trebuie să cuprindă reprezentanţi ai tuturor celor trei moţiuni, pentru a fi "puternică".

"Am decis ca toţi cei care au susţinut moţiunea mea să candideze, sâmbătă, la CNC pentru funcţii de conducere în partid, cu excepţia mea. Fac ce am promis şi anume rămân simplu membru de partid. Nu candidez la CNC, însă, având în vedere că moţiunea pe care am susţinut-o pentru preşedinţia PDL a obţinut la Convenţie jumătate din voturi, am luat decizia la nivelul grupului celor care m-au susţinut ca toţi cei care doresc să candideze dintre susţinători să fie sprijiniţi de noi, sâmbătă, la CNC", a spus Elena Udrea, citează Mediafax.

Potrivit celor declarate de Elena Udrea, Teodor Paleologu şi Ion Ariton vor candida pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte vor candida, Florin Popescu, Roberta Anastase, Lucian Bode şi Vasile Gherasim pentru vicepreşedinte, în timp ce pentru funcţia de scretar executiv vor candida George Scripcaru, Mircea Man, Cristian Petrescu şi Adrian Trif.

Și parlamentarii Mihaela Stoica, Florin Secară, Cătălin Teodorescu, Eusebiu Pistru, Daniel Geantă, Eugen Tomac, Florin Gheorghe, Tinel Gheorghe vor candida pentru funcţii de conducere în PDL, a mai adăugat Elena Udrea.

Fără a numinaliza pe cineva, Udrea a mai spus: "Am mai decis să susţinem şi colegi care credem că vor performa pe anumite funcţii chiar dacă nu sunt semnatari ai moţiunii mele".

În opinia democrat-liberalei, "Conducerea partidului este important să fie una puternică şi aş vrea ca din conducerea partidului să facă parte reprezentanţii tuturor moţiunilor", a adăugat Elena Udrea.

Pentru funcții PDL, potrivit unor surse din partid, printre cei care vor candida la funcții de conducere la Consiliul Național de Coordonare se află și Liviu Negoiţă, Dorin Florea, Andreea Paul şi Anca Boagiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel