Udrea și Geoană, replici dure privind alegerile prezidențiale

geoana_udrea
geoana_udrea

Alegerile prezidențiale reprezintă pentru unii politicieni un pretext destul de bun pentru a-și arunca unul altuia replici dure. Astfel, în contextul scrutinului electoral care va avea loc anul viitor pentru alegerea celui care îi va succede lui Traian Băsescu la Cotroceni, Elena Udrea și Mircea Geoană s-au înfruntat în declarații.

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, joi, comentând ideea unei candidaturi a Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale de anul viitor, că România este pregătită pentru o femeie în funcţia supremă în stat, dar nu pentru "orice femeie".

"Este dreptul fiecărui politician să aibă ambiţiile şi speranţele sale şi - de ce nu? - o femeie candidat", a declarat Geoană, solicitat să comenteze ideea candidaturii Elenei Udrea.

Întrebat dacă România este pregătită pentru a avea o femeie preşedinte, Geoană a precizat: "Pentru o femeie, da. Dar nu pentru orice femeie. Şi cred că aici este dificultatea pe care doamna Udrea o are", a mai adăugat senatorul, explicând faptul că Elena Udrea este asociată de electorat cu un regim profund antipatic. În replică, deputata PDL Elena Udrea, rugată să comenteze declarația senatorului Geoană, a declarat pentru Mediafax: "Cum nici pentru orice bărbat. Dovada: alegerile din 2009", aluzie la alegerile prezidențiale din urmă cu patru ani, în urma cărora Traian Băsescu a devenit pentru a doua oară președintele României, marele perdant fiind Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel