Udrea, scene ciudate în Costa Rica. Ciutacu, întrebare-cheie

Elena Udrea a fost fotografiată primind bani de la cineva pe o stradă din San Jose, Costa Rica. Jurnaliști de la România Tv au prezentat câteva fotografii în care fostului ministru chiar i se băgau bani în buzunar.

Avocatul Veronel Ștefănescu a declarat la România Tv, vineri după amiaza, despre cazul Elena Udrea: ”Eu nu am fost în Costa Rica. Nu știu despre ce fotografii vorbiți. Nu mi-am permis să întreb clienții de unde au bani. Dacă vor fi găsite neregului voi fi contactat pentru a formula apărări.”

Victor Ciutacu, România Tv: ”Udrea trăia bine în țară când nu avea banii sechestrați. Nu v-a întrebat nimeni în ultimul an de unde avea bani?”

”A fost făcut un control fiscal pe o sumă mică și m-am ocupat de contestatarea raportului. Nu poate fi luată în calcul discuția despre bani mulți. Mi-a scris dl. Alexandrov în timpul nopții, dar nu am răspuns. Urmează să-l sun. Deocamdată nu știu ce s-a întâmplat cu copilul. Legat de obținererea cetățeniei, nu știu să fi făcut ceva. Deocamdată deține statutul de refugiat. Nu știu să facă afaceri acolo. Doar dacă a apelat la avocați sau consultanți de acolo”, a mai declarat avocatul Elenei Udrea la România Tv.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României. După decizia magistraţilor, cele două vor sta în arest preventiv două luni, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România, anunţă Gustavo Chinchilla, şeful Biroului local al Interpol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel