Udrea: Dăm startul campaniei electorale

Elena Udrea a spus că sunt atât de mulţi lideri PDL în Bucovina „din respect pentru Gheorghe Flutur care dă tonul portocaliu în Suceava ” şi că astăzi începe campania electorală.

Elena Udrea se află în Bucovina alături de mai mulţi miniştri ai Guvernului Boc şi de primul ministru la şedinţa Colegiului Judeţean de Coordonare al PD-L Suceava pentru alegerea şefului organizaţiei.

"Tonul care se dă azi la Suceava trebuie continuat. Dăm startul campaniei electorale, chiar dacă aceasta începe cu alegerile interne, care strâng echipa, fixează liderii şi priorităţile. Guvernul Emil Boc face ce trebuie", a declarat ministrul Turismului .

Udrea le-a transmis participanţilor la şedinţă că trebuie să aibă curaj să stea de vorbă cu oamenii, explicându-le că tot ceea ce face PD-L face "pentru a scoate România din criză".

Elena Udrea: It’s not going to happen, guys!

Atacurile la adresa mogulilor şi Opoziţiei au continuat "Liderilor PSD şi PNL mai mult de o suspendare nu le poate coace mintea. Ăsta este cântecul lor pe care îl cântă împreună la televiziunile mogulilor. De data asta însă nu mai au pârghiile din 2007". Discursul de la Suceava a păstrat nota indeilor împărtăşite de Elena Udrea pe blogul personal. Sub titlul „Atac la baionetă, atac la poşetă!”, aceasta scria cu o zi în urmă: „există o strategie comună a lui Voiculescu şi Vîntu pentru suspendarea Preşedintelui Băsescu. Şi lovesc în mine ca parte a acestei strategii. Delirul de invective şi acuzaţii la adresa mea nu va fi oprit nici astăzi, nici mâine şi nici peste câteva zile. Pentru că ei îşi imaginează că strategia de înlăturare a Preşedintelui care nu a dat roade în 2007 sau în 2009, o să funcţioneze acum în 2010. It’s not going to happen, guys!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel