Udrea apără consilierii prezidențiali: Pot fi chiar și într-un partid

elena udrea, turul doi
elena udrea, turul doi

Deputata PDL Elena Udrea a susținut că înscrierea unora dintre consilierii prezidențiali în Fundația "Mișcarea Populară" nu reprezintă incompatibilitate. Mai mult, Elena Udrea a subliniat că ei pot fi și membri ai unui partid politic fără a exista vreo problemă. 

Elena Udrea: Nici incomaptibili, nici ilegal!

"Un consilier prezidenţial poate să fie membru al unei fundaţii. Mai mult, un consilier prezidenţial poate să fie membru de partid. Aici vorbim de o fundaţie, de un ONG, iar consilierii prezidenţiali nu au nicio piedică legală, statutară, să fie parte a fundaţiei", a declarat Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Elena Udrea a răspuns liberalului Eduard Hellvig, despre care a spus "eu nu-mi aduceam aminte nici ce făcea când era în Guvern. Cu atât mai puţin ştiu în ce calitate s-a pronunţat, probabil de membru PNL".

Hellvig: Imoral, nu ilegal!

Eduard Hellvig a scris pe blog că nu este ilegal, dar este imoral "să fii consilierul preşedintelui ţării şi să faci jocurile acestuia în pregătirea vieţii şi activităţii sale post prezidenţiale! Da, e imoral ca, dacă tot faci asta, să nu ai curajul să ieşi în faţă şi să spui că faci un joc! Da, cred că acei consilieri prezidenţiali care doresc să îl sprijine pe domnul Băsescu în cariera sa politică de după Cotroceni ar trebui să-şi dea demisia din funcţiile publice pe care le ocupă".

Corina Crețu: Incompatibilitate!

Și europarlamentara Corina Crețu a spus, marți, că acei consilieri parlamentari înscriși în "Mișcarea Populară" sunt în stare de incompatibilitate (*vezi aici).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel