Udrea, amenințată de Blaga: E posibil să ajungem până la excludere

blaga udrea
blaga udrea

Președintele PDL, Vasile Blaga,  spune  că dacă Elena Udrea va continua atacurile la adresa partidului este posibil să fie luate măsuri ce pot merge până la excludere. Liderul PDL  speră să nu se ajungă până acolo, dar că aceasta riscă într-o astfel de situaţie o suspendare din partid, relatează Mediafax.

"Ar trebui să decidă, până la urmă, doamna Udrea: mai rămâne în partid sau nu mai rămâne în partid, că despre asta este vorba. Poate să rămână în partid dacă respectă deciziile partidului, dacă nu le respectă, iar decizia partidului este luată de peste 100.000 de membri, ea nu are un regim special în partid, chiar dacă o cheamă Elena Udrea, va trebui la un moment dat să aplicăm Statutul. Nu este o ameninţare, este o constatare", a declarat Blaga la "Gândul Live".

 El a precizat că deciziile partidului trebuie respectate de către toţi membrii partidului, în caz contrar existând capitolul de sancţiuni.

"Dacă are alte opţiuni, poate să le materializeze într-o altă zonă politică, nu e nicio reţinere", a adăugat el.

 Întrebat dacă este posibil să se meargă până la excluderea Elenei Udrea din partid în cazul în care aceasta va continua să facă declaraţii despre care el spune că aduc deservicii partidului, liderul PDL a spus că "este posibil să luăm măsuri care pot să ajungă până acolo. Sper să nu ajungă până acolo, dar o suspendare din partid riscă dacă continuă în ritmul ăsta, pentru că noi credem că sunt ataşaţi valorilor PDL cei care se luptă cu USL, nu în fiecare zi fac observaţii partidului", a declarat Vasile Blaga.

 Liderul democrat-liberal a adăugat că "în interiorul partidului nu sunt VIP-uri", iar deciziile trebuie respectate de toată lumea. El a apreciat că ieşirile critice ale Elenei Udrea nu fac bine PDL în an electoral şi ar prefera ca aceasta să fie "mai mult colegă de partid şi să nu joace rolul analistului sau a Mamei Omida".

 Blaga s-a arătat deranjat de declaraţiiile lui Udrea referitoare la şansele pe care Crin Antonescu le are la prezidenţiale şi la susţinerea pe care aceasta şi-a declarat-o pentru o candidatură a lui Emil Boc, în defavoarea celei a lui Cătălin Predoiu, validat ca prezidenţiabil PDL în cadrul unei competiţii interne la care au votat peste 100.000 de membri de partid.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel