Ucigaş la vârsta a patra. Şi-a incendiat nevasta şi vecina

Incendiul din Reghin cu două victime a fost provocat pentru ascunderea unui omor.

Incendiul izbucnit joi seara într-un apartament din municipiul Reghin, în care o femeie în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa iar alta, de 80 de ani, a suferit răni grave, ar fi fost provocat intenţionat pentru ascunderea urmelor unui omor, susţin surse judiciare.

Potrivit surselor, în locuinţa respectivă a avut loc un conflict şi un bărbat, soţul uneia dintre femei, le-ar fi înjunghiat pe cele două colocatare, după care le-ar fi dat foc pentru a ascunde urmele. Motivul acestei acţiuni, susţin aceleaşi surse, ar fi faptul că femeia a intentat divorţ şi s-a mutat la mama ei, iar joi instanţa s-a pronunţat asupra divorţului.

O persoană decedată şi una rănită

Pompierii de la Detaşamentul Reghin ajunşi la locul incendiului au reuşit să scoată din apartamentul în flăcări două femei, dintre care una a fost declarată decedată la scurt timp, iar cealaltă a fost preluată de echipajele medicale.

'Poliţiştii împreună cu procurorul criminalist s-au deplasat la faţa locului unde au descoperit o persoană decedată şi una rănită. În urma activităţii desfăşurate, sub coordonarea procurorului, a fost identificat un bărbat care este bănuit că a provocat incendiul ce a dus la vătămarea celor două persoane', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Ramona Varodi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel