Uber, pierderi de miliarde de dolari

Serviciul de rezervări de automobile Uber Technologies a dezvăluit vineri rezultatele sale financiare pentru anul 2016, care arată că societatea a înregistrat pierderi de 2,8 miliarde de dolari la o cifră de afaceri de 6,5 miliarde de dolari, transmite AFP. 

Uber, companie care nu este cotată la bursă şi în consecinţă nu este obligată să dea publicităţii în mod regulat rezultatele sale, a mai informat că anul trecut sumele brute din rezervări s-au dublat până la 20 de miliarde de dolari. Uber nu a oferit informaţii cu privire la rezultatele sale pe primul trimestru precizând doar că sunt în linie cu estimările. 

"Suntem fericiţi să avem o afacere sănătoasă şi în creştere, ceea ce ne oferă marja de manevră necesară pentru a face schimbările care ştim că sunt necesare în materie de management şi guvernanţă, cultură şi organizaţia noastră precum şi cu privire la relaţia noastră cu şoferii" a declarat directorul pentru operaţiunile Uber din America de Nord, Rachel Holt. 

Operaţiunile Uber înregistrează un ritm de creştere susţinut. În ultimele trei luni ale anului trecut sumele brute din rezervări au crescut cu 28% comparativ cu trimestrul precedent până la 6,9 miliarde de dolari. În acelaşi timp, pierderile companiei au crescut la 991 milioane de dolari în ultimele trei luni chiar dacă veniturile au crescut cu 74% până la 2,9 miliarde de dolari, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel