TVR reduce emisiunile din cauza crizei. Vezi care sunt

TVR a informat  Consiliul Național al Audiovizualului că, "dată fiind criza financiară şi necesitatea reducerii costurilor", o serie de emisiuni urmează să fie reduse, în celelalte ore alocate inițial urmând să fie difuzate emisiuni în reluare. 

Printre emisiunile reduse se numără  "Matinalul", care de la o durată de trei ore se va reduce la o singură oră, în celelalte două ore urmând să fie difuzate emisiuni în reluare. De asemenea, TVR a informat CNA că duminica, de la 13.00, pe TVR 1, va fi difuzat "Tezaur Folcloric", iar de la ora 15.00 - emisiunea "Dincolo de hartă".

Citește și: TVR, în CRIZĂ fără PRECEDENT! Emisiunea lui Lucaci, oprită. Cristoiu, Dinescu și Nistorescu, dați afară! Se scot emisiuni

Modificările anunţate de TVR la CNA figurează şi în programul TVR 1, conform site-ului televiziunii publice. De exemplu, pentru duminică, 8 iunie, programul TVR 1 cuprinde de la ora 13.00 - emisiunea "Tezaur folcloric", de la ora 14.00 - "Telejurnal", de la 14:30 - emisiunea "Politică şi delicateţuri", cu Mircea Dinescu, şi de la 15.00 - emisiunea "Dincolo de hartă" (redifuzare), producător Răzvan Butaru.

Mircea Dinescu - care realizează la Televiziunea Română două emisiuni: "Politică şi delicateţuri" (la TVR 1) şi "De la Dinescu... citire!" (la TVR 2) - a declarat că are contract pentru a realiza cele două programe pentru tot anul, cu excepţia verii, precizează Mediafax.

Citește și: Vezi ce audiență a făcut Mircea Dinescu cu „Politică şi delicateţuri"

"Eu am contract pentru tot anul, cu excepţia lunilor iulie şi august. În septembrie îmi reiau emisiunile. Contractul vizează ambele emisiuni", a spus Mircea Dinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel