TVR, în CRIZĂ fără PRECEDENT! Emisiunea lui Lucaci, oprită. Cristoiu, Dinescu și Nistorescu, dați afară! Se scot emisiuni

TVR se află într-o criză fără precedent, ceea ce determină conducerea să ia decizi radicale. Contracetele colaboratorilor externi, precum Cristoiu, Dinescu și Nistorescu, au fost rupte și mai multe emisiuni dispar de pe sticlă.

Potrivit unor surse DC News, telejurnalul matinal, lung de trei ore, rămâne fără primul tronson ( 6.00 - 7.00) pentru că stațiile teritoriale nu funcționează. Telejurnalul matinal rămâne și fără tronsonul ora 8.00 - 9.00.

O altă măsură care a fost luată este eliminarea emisiunii ”Ora de știri”, care începea la ora 22.00 pe TVR 2. De asemenea, a fost scoasă și emisiunea lui Claudiu Lucaci, ”Ultima ediție”, care începea la ora 13.00, în fiecare duminică.

O altă emisiune pe care sursele noastre au numit-o este ”Telejurnalul de weekend”, prezentat de Monica Ghiurco și Mircea Radu.

VEZI ȘI: TVR, grevă japoneză. Un prezentator a intrat în direct cu banderola albă

Conducerea TVR a renunțat și la contractele cu colaboratorii externi, cum ar fi Ion Cristoiu, Mircea Dineescu sau Cornel Nistorescu. Cel din urmă prezenta împreună cu Lucaci ”Ultima ediție”.

Decizia de a renunța la contractele cu colaboratorii externi ar putea fi, totuși, temporară. TVR va transmite Cupa Mondială din Brazilia și este posibil ca decizia să fie valabilă doar pe parcursul competiției. 

Angajații TVR se află în grevă japoneză pe o perioadă nedeterminată, după ce conducerea a decis să scadă numărul de ore de lucru și salariiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel