Turist belgian, dispărut în Australia. Poliţia a anunţat suspendarea căutărilor

Poliţia australiană a anunţat miercuri suspendarea căutărilor demarate în urmă cu o lună pentru găsirea unui turist belgian în vârstă de 18 ani, dispărut la sfârşitul lunii mai într-o localitate pitorească, cunoscută pasionaţilor de surfing, informează AFP.

Theo Hayez a fost văzut ultima dată în Byron Bay, la circa 750 de kilometri nord de Sydney. În pofida unor operaţiuni de amploare desfăşurate atât pe uscat cât şi pe mare, tânărul pare să fi dispărut fără urmă, astfel că poliţia statului New South Wales a declarat că a 'suspendat operaţiunile fizice de căutare la scară mare'.

'Ne-am întâlnit cu familia lui Theo azi şi gândurile noastre sunt alături de ea', a declarat comisarul Dave Roptell. Theo Hayez a fost văzut ultima dată pe 31 mai la un hotel din Byron Bay. Alerta a fost dată câteva zile mai târziu, când acesta nu s-a întors la locul de cazare. Poliţia a lansat o anchetă vastă, cu sprijinul a trei colegi belgieni şi a unor voluntari australieni. Tatăl lui Theo, Laurent Hayez, a plecat la rândul său în Australia, lansând un apel disperat pentru găsirea acestuia. Ancheta continuă, însă speranţele de a-l găsi pe tânărul turist s-au diminuat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel