Susţinere Dăncilă, miting PSD. Tudose: "Te-ai căsătorit o dată, stai acolo"

Mihai Tudose
Mihai Tudose

Mihai Tudose a fost chestionat de ziarişti legat de organizarea unui miting PSD.

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, marţi, că nu este de acord cu organizarea unui miting de susţinere pentru premierul Viorica Dăncilă.

"Domnule, părerea mea e că nu. Părerea mea sinceră e că nu! Suntem la guvernare! Sunteţi căsătorit? Vă căsătoriţi în fiecare zi? Te-ai căsătorit o dată, stai acolo!", a spus social-democratul Mihai Tudose, la Parlament, întrebat dacă este de acord cu organizarea unui miting de susţinere a premierului Viorica Dăncilă.

Declaraţii Stănescu

Mitingul PSD va fi organizat pentru că partidul trebuie să se "reverifice" şi să vadă "dacă tot ce a făcut este susţinut", a declarat marţi vicepremierul Paul Stănescu.

Întrebat dacă va mai avea loc un miting de susţinere a premierului, Stănescu a răspuns: "Cum a spus preşedintele Liviu Dragnea, da. (...) În funcţie de evoluţia situaţiei politice, sigur vom alege un moment şi sigur că acest miting va avea loc. Nu pot să vă spun eu data. Va fi tot o hotărâre într-un for al partidului în ceea ce priveşte data".

În opinia sa, la acest miting vor participa foarte mulţi oameni. "Foarte mulţi. Nu ştiu dacă peste un milion, un milion, dar foarte mulţi, pentru că trebuie, într-adevăr, să vedem dacă tot ceea ce am făcut noi până acum e susţinut, trebuie să ne dăm seama de lucrul ăsta şi să vedem lucrul ăsta, (...) să ne reverificăm", a precizat Stănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel