Tudose, demisie. Iohannis l-a RESPINS pe Stănescu. Fifor, interimar

Președintele Klaus Iohannis l-a refuzat pe Paul Stănescu ca interimar în locul lui Mihai Tudose.

Președintele l-a desemnat ca premier interimar pe Mihai Fifor, potrivit România TV.

Sociologul Marius Pieleanu a comentat gestul președintelui. Acesta a precizat că Iohannis încearcă să joace, dar și că e îngrijorat de dorința pe care o are președintele pentru Mihai Fifor.

Președintele încearcă să joace. Nu mă surprinde, mai are gesturi intempestive. E clar că l-a deranjat debarcarea domnului Mihai Tudose. Altfel nu îmi explic. Până la urmă domnul Paul Stănescu, care totuși prerezintă ceva în PSD, era doar pentru câteva zile interimar, nu era o problemă, asigura tranziția. Mai ales că a ieșit public aseară și a spus că nu își dorește să fie premier. 

Pe de altă parte mă îngrijorează și dorința domniei sale de a-l avea pe domnul Fifor neapărat alături. Mihai Fifor e un tip cu foarte multe calități, susțin că poate fi oricând un foarte bun premier al PSD, dar îmi e teamă să nu fie cumva un dar otrăvit. Ce vrea să ne spună președintele cu dorința sa explicită față de domnul Fifor? Că există deja un preambul relațional, o înțelegere?”, a precizat Marius Pieleanu la România TV.

Amintim că în cursul zilei de ieri, seara, după o lungă ședință CEx, premierul Mihai Tudose a rămas fără sprijin politic și a demisionat din funcție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel