Tudorel Toader, revocare Kovesi. Pieleanu: În sfârșit...

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre revocarea Laurei Codruța Kovesi și o eventuală suspendare a președintelui Klaus Iohannis în caz de refuz.

Marius Pieleanu spune că nu crede într-un scenariu în care președintele ar fi suspendat, atrăgând atenția că nu s-a pus niciodată astfel problema. Pieleanu a mai precizat că, în sfârșit, cineva din PSD, chiar președintele Dragnea, s-a solidarizat cu cererea de revocare a Laurei Codruța Kovesi.

„Eu cred că nu se va pune nicio secundă problema suspendării președintelui. După cum nu s-a pus niciodată, în mod real până acum.

E o temă care poate să producă curiozitate publică , dar dincolo de curiozitatea publică, nu e o chestiune foarte serioasă. Mai ales ca România nu are timp de așa ceva anul acesta”, a declarat Pieleanu, amintind de situația externă și președinția UE de care se pregătește România.

„România trebuie să facă față unor provocări foarte serioase pe care trebuie să le ducem la bun sfârșit. Propunerea lui Tudorel Toader mulțumește ambele tabere.

Se păstrează același status, nimeni nu pierde, nimeni nu câștigă. Peste o săptămână e Congresul PSD unde Dragnea va spune că s-a ținut de promisiune și a propus revocarea, domnul Iohannis nu dorește acest lucru, deci, mergem mai departe.

În sfârșit cineva din conducerea PSD, de data aceasta chiar președintele, a salutat și s-a solidarizat astăzi cu demersul domnului Tudorel Toader. În sfârșit... Decât niciodată, mai bine mai târziu.

Începuse deja să se vorbească că domnul Tudorel Toader a propus revocarea singur fără a avea susținere politică”, a mai precizat Marius Pieleanu la România TV.   

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel