Tudorel Toader, răspuns pentru Bogdan Chirieac

Invitat la România TV, Tudorel Toader a fost invitat să răspundă mai multor întrebări adresate de diverși jurnaliști. Ministrul Justiției a răspuns întrebării lui Bogdan Chiriac care l-a chestionat cu privire la aliații pe care îi are în încercarea de modificare a legilor justiției. 

Iată întrebarea lui Bogdan Chirieac:

"În demersul dumneavoastră de modificare a legilor justiției, de transformare a României dintr-un stat mafiot într-un stat de drept, cine vă sunt cei mai apropiați aliați? Magistrații, majoritatea parlamentară, societatea civilă, presa, mediul universitar, ambasadele străine la București, care dintre ei vă sunt aproape ? 

Tudorel Toader a răspuns:

"Nu pot să asum afirmația dumneavoastră cu statul mafiot. Este un stat de drept la un anumit nivel de structurare. Cine sunt sau vor fi aliații? Toți cei care nu au interese, toți cei care sunt de bună-credință, toți cei care vor o revenire la normalitate, toți cei care vor soluții de bun-simț elementare, toți cei care vor adevărul, toți cei care vor să reașezăm puterea judecătorească în parametri, în matca constituțională, așa cum o descrie legea fundamentală. Nu pot să enumăr cu nume și prenume, dar din categoriile acelea îi regăsesc."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel