Tudorel Toader, primul mesaj OFICIAL după ce a pierdut sprijinul politic

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader a transmis, miercuri seară, primul mesaj oficial după ce a pierdut sprijinul politic din partea PSD.

„O simplă precizare! Eu nu i-am solicitat dnei prim ministru nici un termen de gândire privind demisia, în condițiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas că acest subiect îl vom aborda mâine dimineață, la orele 09.30!", a scris Tudorel Toader pe contul său de Facebook, miercuri seară.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la sfârşitul şedinţei Comitetului Executiv al PSD de miercuri, că Tudorel Toader a greşit atunci „când a spus că va face foarte multe lucruri şi nu le-a finalizat". Dăncilă a precizat că este vorba de o decizie de „demitere" a acestuia. „Eu sper să fie dublată și de o demisie", a adăugat Viorica Dăncilă.

Moțiunea împotriva lui Toader, suspendată

Amintim că ședinţa de plen a Senatului, în care era programată, pentru a patra oară, pentru dezbatere şi vot moţiunea simplă 'Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Toader' a fost suspendată miercuri din lipsă de cvorum. Ministrul a fost prezent în sala de plen pentru mai mult de oră, aşteptând ca senatorii să ajungă la dezbaterea moţiunii care îl viza. După plen, Tudorel Toader a plecat însoţit de Tăriceanu spre biroul acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel