Tudor Barbu s-a ENERVAT în direct. "Fac semne DISPERAT. Scrie acolo: Cresc pensiile cu 12 - 15%. Cum adica "Ce vrei?" ASTA vreau!"

Tudor Barbu s-a enervat în direct, într-un dialog cu Doina Pârcălabu, despre creșterea punctului de pensie.

"Eu cred că creșterea punctului de pensie de la 1 septembrie va fi de 12 sau 15%, pentru că eu am făcut niște calcule și dacă legea ar fi fost aplicată încă din 2011 și am aplicat acea relație de recurență din iunie, astfel încât valoarea punctului de pensie, dacă ar fi fost modificată anual, în anul 2020 ar fi trebuit să fie 1.282 de lei. Iată că noi suntem în acest moment sub această valoare", a declarat Doina Pârcălabu, fost director la Casa Pensii Națională de Pensii, în direct la B1 TV. 

Tudor Barbu s-a enervat în direct

Enervat de faptul că nu-l vede și nu-l aude nimeni din platou, Tudor Barbu a oprit-o pe Doina Pârcălabu pentru a-și certa colegii. 

"Doina, oprește-te că vreau să-mi rog colegii, că nu vorbește nimeni cu mine, le fac semne disperat, absolut ca peștele pe uscat mă zvârcolesc în acest platou. Nu vorbește cu mine nici producătorul, nici regizorul, probabil că au plecat, s-au transferat la o altă televiziune. De curiozitate, mă aude cineva în regie? Nu... păi cum adica "Ce vrei?" Ce întrebare e asta, Tedi, "Ce vrei?". Sunt realizatorul emisiunii unde tu ar trebui, orice semn fac, să spui: "Da Tudor, ce vrei?" Scrie pe bandă roșie ce spune femeia asta, Tedi Mureșan. "Doina Pârcălabu: Cresc pensiile cu 12 - 15%". Asta vreau!", a spus Tudor Barbu, nervos, în direct. 

Ce a spus Ministrul Marius Budăi despre declarația Doinei Pârcălabu

"Eu nu sunt de acord și o rog de urgență, doar pentru că a fost președinte la Casa Națională, că altfel doar o criticam, o rog să refacă calculul cu majorările conform inflației. Dacă dvs., ca fost președinte de Casă Națională de Pensii, susțineți că majorările făcute de PSD în acești ani sunt sub majorarea care trebuia făcută, cu inflația anuală, eu cred că undeva ați greșit și vă rog, vă cer public să refaceți calculul și să reveniți", a declarat ministrul Marius Budăi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel