Trump: "Rex este aici"

Donald Trump a refuzat joi să alimenteze zvonurile în sensul că se pregătește să-l demită pe șeful diplomației, Rex Tillerson.

"E aici, Rex este aici", le-a spus Trump ziariștilor care l-au întrebat despre soarta secretarului de stat, în timpul unei întâlniri între președinte și prințul moștenitor al Bahreinului.

Cotidianul The New York Times, dar și alte media americane au indicat mai devreme joi că președinția are în vedere înlocuirea lui Tillerson cu actualul șef al CIA, Mike Pompeo, în săptămânile care vin.

La Washington circulă de câteva săptămâni zvonuri că Trump e nemulțumit de Tillerson. Între cei doi ar fi apărut tensiuni după ce în octombrie s-a scris să acesta din urmă ar fi pus la îndoială inteligența șefului statului.

Casa Albă a refuzat să comenteze informațiile din presa de joi, limitându-se să sublinieze că deocamdată Rex Tillerson rămâne în fruntea diplomației SUA.

"Nu există anunțuri de făcut în acest moment. Dl Tillerson continuă să conducă Departamentul de Stat și întregul guvern este concentrat pe finalul acestui prim an incredibil de reușit al administrației Trump", a afirmat purtătoarea de cuvânt a administrației SUA, Sarah Sanders.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel